Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Горіхи 120 г
  • Білки 120 г
  • Цукор 180 г
  • Кукурудзяний крохмаль 30 г
  • Лимонний сік 0,5 ч. л.
  • Сіль дрібка
  • Вершки 33% 500 г
  • Сир Маскарпоне 250 г
  • Цедра лимонна 1 ч. л.
  • Цукор 2 ст. л.

Опис рецепту

Рецепт меренгового торта, який може приготувати кондитер-новачок!

Основа десерту є меренга - хрумка зовні і ніжна всередині з додаванням крему і ягід.
Приготувати торт зовсім не складно, а результат Вас приємно здивує.
Головне мати 1 годину вільного часу, відмінний настрій та інгредієнти для приготування десерту. Приступимо до рецепту.


Приготування меренгового торта:

  • Білки збити міксером разом з лимонним соком та сіллю до утворення легкої піни
  • В два етапи ввести цукор. Збивати масу міксером 10-12 хвилин
  • Додати крохмаль і 1-2 хвилинки просто перемішати до однорідності. Меренга повинна вийти глянцева та дуже стабільна

  • Всипати горішки до меренги і перемішати лопаткою
  • На пергаменті сформувати коржі
  • Випікати в розігрітій духовці при 150 С, 30 хвилин

Крем для мереногового торта:

  • Збити міксером вершки, додати сир Маскарпоне, цукор та цедру і ще раз збити
  • Зібрати торт, змастити коржі кремом та прикрасити за власним смаком

Смачного! 

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-03-15T13:49:23+02:00 2024-03-15T13:50:38+02:00
img 1062
замовити
онлайн